Naglarna

Sjukt nöjd med hur långa jag lyckats få mina naglar. De har också blivit starka och fina vilket är ännu roligare. Nu ska jag bara låta bli att bryta dem på jobbet eller i flytten, och försöka få nagelbädden att växa till sig lite också. MÅSTE. SLUTA. PILLA. UNDER. NAGLARNA!!Kanske, kanske?

Skrev tenta idag. Det KAN alltså vara så att jag äntligen har skrivit min sista tenta på juristprogrammet och att jag faktiskt kan plocka ut en examen snart! Fy fasen vad gött det hade varit. Frågorna rörde jämförelser mellan två olika rättsfilosofer, att förklara två olika inriktningar, att argumentera kring neutralitet och objektivitet i rätten samt att diskutera logik/argumentation. Det kan ha gått, men är inte helt hundra..

I alla fall, firade med att köpa mat, kattsand, halsband och leksak till Rutan - samt ett choklad till mig! Marabous nya, choklad med saltlakrits i. Jag hade höga förväntningar men blev positivt överraskad måste jag säga! Awesome smak!

Har sedan jag kom hem tittat ikapp lite på gamla TVserier och testat en ny nagelmålningsteknik. Inte helt hundra på resultatet, men var ju tvungen att testa i alla fall! Det här kommer nog bli nya grejjen för mig! Inte så bra på abstrakta mönster, men att göra sånt här är najs!

Första försöket, får ändå ge mig själv godkänt kanske..

Vuxenpoäng - katching!

Nu trillar vuxenpoängen in en efter en!

Det började med en anställning - går nu utbildningen till kriminalvårdare sedan slutet på januari. Kommer att hålla på fram till början på juni, sedan är det dags att börja arbeta på riktigt istället.

I samma veva skaffade jag mig också husdjur - visserligen ingen vovve men katten får väl vara ett första steg! ;)

Efter det kom examensarbetet och nästan hela examen - har en liten skittenta kvar innan jag är helt klar..

Och nu, nu är det dags för att casha in ännu fler. Ikväll skriver jag kontrakt på en lägenhet! DÄR trillade ett gäng vuxenpoäng in känner jag - bolån, räkna på räntor, besiktning, äga mitt eget boende och så vidare.

Så ja, så får det väl bli - katt och lägenhet får vara ett bra steg inför vovve och villa!

RSS 2.0